Zendo Ikiro

WAT IS ZENDO IKIRO

In 2005 zijn we in Arnhem gestart vanuit de boeddhistische traditie die op de Noorder Poort gevestigd is, het Zen-instituut dat geleid wordt door Zenmeester Jiun Hogen, Roshi.

De vorm van beoefening van onder andere het mediteren, reciteren en thee schenken komt dus ook voort uit deze traditie. Tevens betekent dit dat bij Zendo Ikiro de cursussen worden gegeven zonder winstoogmerk.

Zie www.zenleven.nl of www.zenleven.nl voor meer informatie.

WAAR IS ZENDO IKIRO

Het adres van Zendo Ikiro is:

Sint Marten 83
6821 BT Arnhem

De zendo ligt in het straatje in de gelijknamige wijk Sint Marten te Arnhem.
Sint Marten ligt tussen het Musis Sacrumplein in het centrum van Arnhem en Park Sonsbeek. Het straatje loopt parallel aan de Apeldoornseweg. Vanuit het centrum komend, vind je Zendo Ikiro kort na het viaduct in de tweede zijstraat aan de rechterkant.

Met de auto is Sint Marten vanwege eenrichtingsverkeer alléén te bereiken vanuit de Jacob Cremerstraat. Daarbij is het belangrijk om onmiddellijk voorbij Café Nescio de hoek om te gaan en de Wiltstraat in te rijden. Deze loopt vanzelf over in de korte, smalle straat Sint Marten.

Voor wie met het openbaar vervoer komt is het Velperplein de dichtstbijzijnde halteplaats, vandaaruit is het hooguit 5 minuten lopen.

Kaart


Grotere kaart weergeven